Nieuws

Caparol buitenmuurverven.
Gegarandeerd buitengewone prestaties ...

Wat een ambiance! En de match moet nog beginnen. De fans geloven erin. Logisch. Met zo’n straf team. Het fluitsignaal is gegeven en de 11 van Caparol zijn er klaar voor. Ze nemen de match al direct in handen! Ja. Onze buitenspelers houden perfect hun lijn. Ze glijden over het terrein. Wat een soepelheid. En techniek. Ze vervullen hun opdracht met verve. 
En kijk naar hun dekking. Sterk! Daar raakt niets door. Een echte kampioenenploeg. Dat vinden ook superfans Wesley Sonck en Philippe Albert.

Supporter jij met hen mee voor de 11 van Caparol?

Actie buitenmuurverven:
scoor een cadeaubon van Decathlon ...

Ze staan te trappelen: onze vier buitenspelers. Logisch. De dagen lengen, de lente nadert. Het ideale moment om in te zoomen op vier Caparol-sterren die altijd scoren in het buitenseizoen. De Caparol buitenmuurverven leveren gegarandeerd buitengewone prestaties.

Iedereen is er supporter van. Ook Wesley en Philippe. De buitenmuurverven van Caparol zetten inderdaad project na project glansprestaties neer. Volle zon of stortbuien, ze zijn onverzettelijk op elk terrein.
De fans geloven er al in!

CapaGrund Universal is de ideale aangever. Deze primer heeft nooit een off-day. Minerale oppervlakken, pleisterlagen en zelfs oude verflagen: overal doet deze professional uit de Primer League de drie afwerkers schitteren.
Amphibolin, Muresko en sterspeler ThermoSan NQG scoren op nagenoeg alle types van ondergrond. Ze zijn kleurvast, sneller droog, vuilafstotend en behouden hun goede conditie. Lang – héél lang – nadat ze het volledige terrein bestreken hebben.

Cadeaubon van Decathlon!

Om de trouwe supporters van Caparol te bedanken, geven we nu een cadeaubon van Decathlon bij aankoop van 80 liter buitenmuurverf.

Hoe deelnemen? De perfecte 1-2 (-3)

Koop 80 liter buitenmuurverf van Caparol bij je groothandelaar. Stel die 80 liter samen zoals jij dat wenst. Ga voor één type buitenmuurverf of een combinatie van de vier buitenspelers. In de verpakking die jij verkiest.

De groothandelaar geeft je meteen jouw Decathlon cadeaubon mee.

Ontdek meer dan 100.000 sportartikelen. Koop wat je nodig hebt om je sport te beoefenen en lever ook gegarandeerd buitengewone prestaties.

Dus … waar wacht je nog op? Het fluitsignaal is gegeven.

PERSCONFERENTIE Caparol: transfernieuws
Na een lange winterstop, mogen we een transfer aankondigen.

Neen – geen uitgaande transfer. We willen niemand van ons gouden elftal missen. We zijn verheugd om mee te delen dat we een twaalfde speler aantrekken. Zo hebben jullie nóg meer mogelijkheden om te roteren.
We versterken onze kern met een ster uit de Premium Klasse. Zijn naam? Premium PU Extra Mat. Een rasechte binnenspeler!
 
Ja, onze kampioenen zijn er weer klaar voor.
Veel plezier. En vooral: een leuk Caparol-seizoen gewenst!
 
Team Caparol
 
Hij staat te trappelen om in te vallen. Premium PU Extra Mat.
Een aanwinst voor onze kern.

Wesley en Philippe zijn niet langer onze voetbalanalisten!

Geen voorbeschouwingen meer voor een topmatch. Geen analyses achteraf. Laat staan interviews. Wesley en Philippe zijn voetbalanalist af. Of ze daar rouwig om zijn? Niet bepaald. Want hoe kun je nu voor kurkdroge analyses zorgen als je eigenlijk gewoon keihard wil supporteren voor je favoriete team? Superfans Wesley en Philippe staan dus voortaan paraat langs de zijlijn. Met relevante commentaar, aanmoedigend gejuich én hun enthousiasme? Supporter jij met hen mee voor de Gouden 11 van Caparol?

Met de 11 van Caparol scoor je altijd. Ook in het nieuwe seizoen...

Als verfprofessional wilt u scoren. Bij élke klant. Hoe moeilijk de opdracht ook is. Al 125 jaar geeft Caparol de toon aan voor vakmannen zoals u. Onze productkern is breed. Van verf en gevelisolatie tot lakken, akoestische oplossingen, vloer- en betoncoatings en zoveel meer. Stuk voor stuk producten die bekendstaan als dé maatstaf in onze branche. Daarom ontwikkelen we continu nieuwe en betere toepassingen. Streven we onophoudelijk naar een hoger niveau. Topkwaliteit zit in ons DNA. Net zoals milieuvriendelijkheid, technisch vakmanschap, doorgedreven dienstverlening.

De ene verfjob is de andere niet. En niet elke verf is ideaal voor elke opdracht. Met een selectie van onze 11 beste verven en lakken, kan meer dan 80% van alle schilderwerken op een kwaliteitsvolle manier worden uitgevoerd.
Daarom stellen we hier onze kampioenenploeg voor. Een uitgebalanceerd team van topspelers die vlot uit de voeten kunnen op elk type van ondergrond, bij elke toepassing en voor elk gewenst resultaat. Kortom: een team waarmee u bij elke klus volop scoort!

We zijn alvast begonnen aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen...

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Bij Caparol zijn we alvast begonnen met de nodige voorbereidingen … Alle spelers uit ons gamma verkeren in topvorm. Met elk hun talent zijn ze naadloos op elkaar ingespeeld. Zodat u elke verfklus aankan. Ze stoppen waar nodig, dekken perfect en geven kleur aan uw werk. Bovendien presteren ze op elke ondergrond én … scoren ze altijd. U merkt het, onze topspelers zijn helemaal klaar voor een schitterend seizoen. En u?

Pas verschenen

Met de elf van Caparol bestrijk je het hele veld

Ze zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Meer nog: ze staan te trappelen. De 11 van Caparol. Een echte kampioenenploeg. Dat vinden ook Wesley Sonck en Philippe Albert. Zij analyseren het hele seizoen lang ‘met verve’ de prestaties van ons sterrenteam. Een ploeg die op elk terrein uit de voeten kan. Sterk in de dekking, technisch hoogstaand binnen én buiten, met scorend vermogen én … met kleurrijke acties voor jou: onze coach. Maak kennis met onze selectie. Maar eerst … schakelen we over naar Wesley en Philippe.

Ze staan te trappelen: onze vier buitenspelers

De dagen lengen, de lente nadert. Het ideale moment om in te zoomen op vier Caparol-sterren die altijd scoren in het buitenseizoen. Met deze vier buitenspelers ben je als Caparol-coach 100 % zeker van een feilloze afwerking! Wees gerust: ze stáán er wanneer je ze nodig hebt. Want ze presteren buitengewoon op elke buitenmuur en -gevel!

Geef extra glans aan je zomerdagen!

De 11 van Caparol boeken de ene klinkende overwinning na de andere. De reden? Een hecht team. Neem nu de vier lakken. Onverwoestbaar in de dekking, secuur in de afwerking. En met hun fluwelen toets altijd goed voor een glansprestatie … op elk terrein. Maak kennis met deze technisch verfijnde Caparol-sterren.
Previous
Next