Actie-bull

Caparol, da's altijd een schot in de roos

De binnenspelers van Caparol missen hun doel niet. Sterke dekking, prima in het samenspel en met een feilloze afwerking op elk terrein. Een wedstrijd van de 11 van Caparol is zoals een 9-darter, het perfecte spel. Wil jij ook scoren bij je vrienden? Koop vanaf 19 september 40 liter aan Caparol-binnenmuurverven bij je groothandelaar en krijg meteen je Bull’s-dartbord mee. Concentreer je en zorg dat je oog, dartpijl en doelwit op één lijn staan. Caparol, da’s altijd een schot in de roos.

Hoe werkt het? De tactische bespreking …

  1. Ga naar je vertrouwde Caparol-groothandel.
  2. Koop minstens 40 liter aan binnenmuurverven van Caparol. Je mag vrij types en kleuren combineren.
  3. Je krijgt je Bull’s dartbord mee naar huis.
  4. Bevestig het dartbord aan de muur (de roos moet op 1,73 meter van de grond hangen).
  5. Neem je pijltjes bij de hand, ga op 2,37 meter van het bord staan en darten maar!

Deze actie loopt vanaf 19/09/22 zolang de voorraad strekt.

Ook Wesley en Philippe zijn onder de indruk van het spel van deze krachtpatsers. Bekijk hun analyse:

Het mag gezegd: Caparol brengt een technisch verfijnd totaalteam tussen de lijnen. Sterke dekking, prima in het samenspel en met een feilloze afwerking op elk terrein. Ook onze 4 binnenmuurverven zijn perfect op elkaar ingespeeld.

  • Premium PU Extra Mat: Een rasechte binnenspeler, en wat voor een. Deze nieuwe binnenmuurverf is supersterk in de dekking. En wat hem helemaal speciaal maakt: naast zijn sterke dekking is hij ook een uitstekende afwerker. Vijf sterren! Hij scoort op elke binnenmuur en ieder plafond. Deze aanwinst zet telkens weer een glansprestatie neer. Zonder zelf te glanzen. Want hij gaat voor extra mat.
  • CapaTex Mat S1+: Een ster die elke thuiswedstrijd toont hoe hoog zijn vaardigheden liggen. Ook letterlijk. Want deze matte binnenmuurverf toont zijn technische klasse tot op het plafond. Tel daar zijn extreme dekking, hoge afwerkingsgraad en schrobvaste inzet bij en je weet het: deze speler zit nog lang niet aan het plafond van zijn kunnen.
  • Premium PU Mat en Premium PU Ultra: Deze universele binnenmuurverven onderscheiden zich door hun unieke mix van talenten. Stuk voor stuk veelzijdige krachtpatsers met een perfecte afwerking. Een droom voor elk team.
Bull’s eye!

Pas verschenen

Met de elf van Caparol bestrijk je het hele veld

Ze zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Meer nog: ze staan te trappelen. De 11 van Caparol. Een echte kampioenenploeg. Dat vinden ook Wesley Sonck en Philippe Albert. Zij analyseren het hele seizoen lang ‘met verve’ de prestaties van ons sterrenteam. Een ploeg die op elk terrein uit de voeten kan. Sterk in de dekking, technisch hoogstaand binnen én buiten, met scorend vermogen én … met kleurrijke acties voor jou: onze coach. Maak kennis met onze selectie. Maar eerst … schakelen we over naar Wesley en Philippe.

Ze staan te trappelen: onze vier buitenspelers

De dagen lengen, de lente nadert. Het ideale moment om in te zoomen op vier Caparol-sterren die altijd scoren in het buitenseizoen. Met deze vier buitenspelers ben je als Caparol-coach 100 % zeker van een feilloze afwerking! Wees gerust: ze stáán er wanneer je ze nodig hebt. Want ze presteren buitengewoon op elke buitenmuur en -gevel!

Geef extra glans aan je zomerdagen!

De 11 van Caparol boeken de ene klinkende overwinning na de andere. De reden? Een hecht team. Neem nu de vier lakken. Onverwoestbaar in de dekking, secuur in de afwerking. En met hun fluwelen toets altijd goed voor een glansprestatie … op elk terrein. Maak kennis met deze technisch verfijnde Caparol-sterren.
Previous
Next