Actie

Straffe dekking. Technische hoogstandjes. Verfijnde afwerking...

Van een stevige dekking in de basis tot de beslissende veeg richting doel: Team Caparol gaat altijd voor glansrijk combinatiespel en de perfecte afwerking. Wat een plezier om als coach met zulke spelers te werken! En wat een feest voor de supporters. Ook Wesley en Philippe zagen hoe Team Caparol alweer met verve slaagde. Geniet samen met hen na van de match.

Verfrissende actie voor onze supporters …

Team Caparol is dankbaar dat je elke keer weer op post bent als trouwe supporter. Krijg je het ook zo warm van de resultaten van onze sterspelers? Profiteer dan snel van onze verfrissende actie!

Koop 5 liter aan Caparol-lakken en krijg een handig koeltasje met een sixpack Jupiler. Voor de ultieme verfrissing na alweer een glansprestatie. De actie loopt vanaf 7 juni 2022 zolang de voorraad strekt.

Hoe werkt het? De tactische bespreking …

  1. Koop 5 liter lakverf van Caparol bij je groothandelaar. Stel 5 liter samen zoals jij dat wenst. Eén type lak of een combinatie van onze vier glansrijke sterspelers? Jij kiest je favoriete opstelling.
  2. Je groothandelaar geeft je jouw Caparol-koeltasje mee. Inclusief fris sixpack Jupiler.
  3. Nagenieten van een topprestatie van je favoriete ploeg? Dat doe je vanaf nu met een koel biertje in de hand.

Nood aan verfrissing? Ga snel naar je groothandelaar!

Pas verschenen

Met de elf van Caparol bestrijk je het hele veld

Ze zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Meer nog: ze staan te trappelen. De 11 van Caparol. Een echte kampioenenploeg. Dat vinden ook Wesley Sonck en Philippe Albert. Zij analyseren het hele seizoen lang ‘met verve’ de prestaties van ons sterrenteam. Een ploeg die op elk terrein uit de voeten kan. Sterk in de dekking, technisch hoogstaand binnen én buiten, met scorend vermogen én … met kleurrijke acties voor jou: onze coach. Maak kennis met onze selectie. Maar eerst … schakelen we over naar Wesley en Philippe.

Ze staan te trappelen: onze vier buitenspelers

De dagen lengen, de lente nadert. Het ideale moment om in te zoomen op vier Caparol-sterren die altijd scoren in het buitenseizoen. Met deze vier buitenspelers ben je als Caparol-coach 100 % zeker van een feilloze afwerking! Wees gerust: ze stáán er wanneer je ze nodig hebt. Want ze presteren buitengewoon op elke buitenmuur en -gevel!

Geef extra glans aan je zomerdagen!

De 11 van Caparol boeken de ene klinkende overwinning na de andere. De reden? Een hecht team. Neem nu de vier lakken. Onverwoestbaar in de dekking, secuur in de afwerking. En met hun fluwelen toets altijd goed voor een glansprestatie … op elk terrein. Maak kennis met deze technisch verfijnde Caparol-sterren.
Previous
Next